Nieuws

Flessenactie voor het goede doel

Aan de kinderen en ouders van OBS De Achtbaan, De Taalschool Midden-Groningen, Kinderopvang Kaka, St. Gerardus Majellaschool, Wijkcentrum Punt-West en CBS De Hoeksteen,


Uiteraard zijn wij ook onder de indruk van de ramp in Turkije en Syrië. Met elkaar willen we ons steentje bijdragen door middel van een lege flessenactie.

De vraag is of iedereen zoveel mogelijk lege flessen probeert in te zamelen en deze inlevert bij de supermarkt. Het bonnetje van de ingeleverde flessen kan op school in de actie-box worden gedaan. Deze staat in de gezamenlijke hal bij de houten boom.

Het inleveren van de bonnetjes kan t/m vrijdag 24 februari.

Daarna zullen wij ervoor zorgen dat het opgehaalde geld terecht komt bij het goede doel.

Pietenavontuur

Dat was ons het nachtje wel...


De afgelopen week zijn er verschillende dingen bij ons uit de klassen verdwenen: kaarten voor Ozosnel en een Sinterklaasslinger. In het Sinterklaasjournaal hebben we gezien dat Ozosnel gisteren jarig was en dat er niet genoeg slingers waren, dus we dénken dat de spullen door Pieten zijn meegenomen. Maar omdat we er verder geen briefje of iets dergelijks over hebben gevonden, hebben de kinderen van onderbouw een plannetje bedacht: een paar juffen blijven op school en hopen dat ze de Piet zien. Dan zouden we kunnen navragen hoe het nu precies zit.


We hebben de afgelopen nacht daarom op school overnacht. Een hele belevenis!


We hebben een film gemaakt van wat we hebben ontdekt. Deze krijgen de kinderen maandag op school te zien. We houden jullie op de hoogte...